Du skal bruge:
250 g plantemargarine (jeg bruger den Fri fra Coop)
175 g sukker
175 g revet marcipan
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 dl soyamælk
100 g mørk chokolade
‐-------‐---------------------
250 g piskbar soyafløde
1 brev vanillecremepulver (jeg bruger Dr. Öetker)
150 g jordbær
1 glas gelé (jordbær eller ribs)
Du gør sådan her:
Rør plantemargarine og sukker sammen.
Riv marcipanen, og rør den i lidt ad gangen sammen med hvedemel og bagepulver.
Kom soyamælk i, og rør godt.
Fordel dejen i en springform, og bag I 40 min ved 175°
Når du tager den bagte kage ud af ovnen, lægger du den mørke chokolade på den varme kage. Fordel chokoladen, så den smelter i et ensartet lag.
Lad kagen køle helt, inden du fortsætter!!
Pisk soyafløden til skum.
Tilsæt vanillecremepulver, og pisk til det er fast.
Fordel cremen på kagen.
Skyl jordbærrene, skær dem i halve, og fordel dem ovenpå cremen.
Smelt din gelé, og hæld den over kagen.
Lad kagen stå på køl i minimum en time, inden du spiser af den. Den bliver bedst, hvis den får lov at stå til dagen efter.


Ingen kommentarer:
Send en kommentar