Du skal bruge:
Selleriknold
0,5 liter vand
2 boullionterninger
2-3 spsk olivenolie
2 hakkede fed hvidløg
50 g hvedemel
2 spsk gærflager
0,5 tsk muskatnød
Salt og friskkværnet hvid peber
1 dl usødet soyamælk
25 g plantemargerine
2,5 dl havrefløde
1 lille glas kapers (uden lagen)
2 spsk citronsaft
Du gør sådan her:
Skær selleriknolden over, læg hver halvdel på skærefladen, og skær skiver på 1-1,5 cm i tykkelse. Skær fra midten,, så skiverne bliver så store som muligt. Skær skrællerne af, og skyl skiverne, for at sikre at der ikke sidder jord og snavs på dem.
Bring 5 dl vand i kog med boullionterningerne. Sørg for at boullionterningerne er helt opløst.
Kog selleriskiverne i boullion i 5-7 min (Gem herefter kogevandet!)
bland hvedemel, gærflager, muskatnød og salt of peber i en dyb tallerken, og kom soyæmælk i en anden dyb tallerken.
Vend selleriskiverne i soyamælk, og derefter i melblandingen, og steg dem i olivenolie i en sautépande.
Sæt selleriskiverne til side, og smelt plantemargarine på panden. Steg hvidløg på panden, til de begynder at tage let farve.
Hæld 4 dl boullionvand i panden, og kog ind til halv mængde.
Skru ned for varmen, og tilsæt havrefløde og kapers.
Smag til med citronsaft og salt og friskkværnet hvid peber.
Servér!
Server med pasta, og drys evt med lidt hakket persille.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar