torsdag den 10. november 2022

Efterårsscones med agern og valnødder

Har du stadig agernmel, eller har du brugt det hele til kakao? Ellers kan du prøve at lave disse scones. Du kan jo servere dem med agernkakao!

Du skal bruge:

200 g hvedemel

75 g agernmel

35 g sukker

1 spsk bagepulver

En knivspids salt

100 g plantemargarine

1,75 dl soyamælk med vanilje

25 g hakkede valnødder

Du gør sådan her:

Bland alle tørre ingredienser. 

Rør margarinen i. Det bliver smuldret.

Put soyamælk i, og saml dejen med hænderne.

Vend dejen ud på en rullemåtte/bagepapir/egnet underlag.

Fold dejen 1/3 over sig selv fra begge sider, så den er i 3 lag.

Drys lidt mel, og rul ud igen. Dejen skal ca have størrelse som et ark A4 papir.

Skær ud til 8 scones.

Bag i 12 min ved 225 grader.


Lad dine scones køle af på en bagerist.

Jeg kan godt lide mine efterårsscones med Coop plantemargarine og dadelsirup.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar