lørdag den 8. januar 2022

Hasselbachæbler

 Æblet er en fantastisk og alsidig frugt. Den kan bruges på ufatteligt mange måder...både rå og i tilberedt stand. Disse hasselbachæbler laver jeg som regel, når det skal gå lidt stærkt...hvis jeg evt får uventet besøg, og jeg har aldrig oplevet, at der var nogen, som ikke kunne lide dem.

Du skal bruge:

4 æbler

4 spsk smeltet margarine

4 spsk brun farin

1 spsk kanel

3 spsk sukker

4 spsk margarine

5 spsk hvedemel



Du gør sådan her:

Forvarm ovnen til 200 grader.

Skræl æblerne, skær dem over, og fjern forsigtigt kernehuset.

Skær forsigtigt riller i æblerne (jeg lægger en kniv på hver side af æblet, så jeg ikke kommer til at skære helt igennem. Læg herefter æblerne i et ildfast fad.

Rør smeltet margarine, brug farin og kanel sammen, og smør det over de halve æbler.

Bag æblerne i 20 min.

imens æblerne bager, blander du sukker, margarine og hvedemel til en crumbledej.

Tag æblerne ud af ovnen, og fordel crumbledejen over æblerne.

Bag æblerne i yderlige 20 min.

Server æblerne lune med is eller flødeskum.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar